Van Beers Hoogeloon wint samen met partners eerste prijs in paviljoen ‘Relax & Heal’.

Tijdens de slotceremonie van Floriade 2012, op 7 oktober jl, viel het inspiratiepaviljoen ‘HOME OF HEALTH AND HAPPINESS’, gelegen in het parkthema ‘Relax & Heal’ tot twee maal toe in de prijzen.

Home of Health and Happiness is een inspiratieconcept in samenwerking met een zestal ondernemers mede ondersteund door van Beers Hoogeloon. Een ideaal platform, waarbinnen van Beers Hoogeloon haar visie en missie met betrekking tot een groene, leefbare en vooral duurzame wereld, volledig in praktijk kon brengen.

Samen met onze partners van Home of Health and Happiness, delen we een toekomstvisie waarin gezondheid en geluk in een duurzame, groene wereld een grote rol spelen. Home of Health and Happiness inspireert en motiveert haar bezoekers tot een bewustere lifestyle.

Op 7 oktober j.l. mochten we namens Home of Health and Happiness, de prijs voor BESTE inzending in het paviljoen Relax & Heal in ontvangst nemen.

Geuren en smaken die raken...

Het paviljoen is geheel organisch ontworpen en aangelegd..De imposante verticale tuin verrast iedereen met een grote variatie aan kruiden (culinair en medicinaal) en biedt doorkijkjes op een grote natuurlijke zwemvijver met waterbron. Vanuit de vlonderterrassen en het strandje aan de zwemvijver loopt een uitnodigend slingerpad, dat de bezoeker langs een grote diversiteit van tuin- en natuurbeleving voert.

De route loopt langs talloze soorten groenten en fruit, maar ook door wuivende grassen, granen, bomen, struiken en bloemen.. Het landschapsbeeld verandert steeds en daarmee gepaard gaande ook de beplanting en vormen. Boven op een bosheuvel of aan de voet van de grote rotskeien die steil langs de zwemvijver het kleine strandje beschutting bieden, kun je vooral even tijd nemen, tot rust komen en genieten van alle inspirerende geuren en smaken. De houten vakantiehuizen inspireren niet alleen met betrekking tot een verrassend interieur maar bieden tegelijk een warm, sfeervol decor voor vitaliteits- en wellness workshops.