Over ons

Bij Van Beers Hoogeloon werken met passie en expertise aan het veranderen van onze omgeving en het vormgeven van een duurzame toekomst. Onze missie is eenvoudig maar krachtig: het creëren van infrastructuurprojecten die steden en natuur verbinden, verbeteren en verduurzamen.

Onze kernwaarden
Bij Van Beers Hoogeloon dragen we onze kernwaarden hoog in het vaandel: betrokkenheid, vakmanschap en innovatie. Als een trots familiebedrijf hebben we een diepgewortelde betrokkenheid bij elk project dat we aanpakken. We zetten ons in voor het leveren van vakmanschap van het hoogste niveau, waarbij we gebruik maken van de nieuwste technologieën en duurzame praktijken om de meest uitdagende problemen op te lossen.

Wat we doen
Onze expertise in de grond-, weg- en waterbouwsector (GWW) stelt ons in staat om een breed scala aan projecten uit te voeren, van waterbouwkundige werken tot natuur- en cultuurtechnische projecten. We werken samen met overheden, waterschappen, projectontwikkelaars, bedrijven en particulieren om projecten van elke omvang en complexiteit te realiseren. Of het nu gaat om het aanleggen van wegen, het beheren van waterstromen of het creëren van groene oases, wij staan klaar om de klus te klaren.

Onze toewijding aan duurzaamheid
Bij Van Beers Hoogeloon zijn we vastbesloten om op een verantwoorde manier te bouwen en ons steentje bij te dragen aan een groenere planeet. We streven naar duurzame oplossingen in elk project dat we uitvoeren, met respect voor mens en milieu. Onze projecten dragen bij aan de leefbaarheid van onze steden en het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen.


Ons team
Van Beers Hoogeloon is een bedrijf met eigen specialisten, met veel kennis en ervaring in natuur-, cultuur-, en milieutechniek en in water-, bodemsaneringen. Ons team bestaat uit projectleiders, uitvoerders machinisten en engineers. Sommigen zijn ooit vanuit de vakschool bij ons begonnen en werken al tientallen jaren bij ons. Onze organisatie werkt met korte lijnen en er hangt een persoonlijke, informele sfeer. Dat zorgt voor een optimale samenwerking. Onze medewerkers zijn allemaal ervaren vakmensen bij wie de kwaliteit van het werk belangrijker is dan de kwantiteit.