Werken bij Van Beers Hoogeloon

Welkom bij Van Beers Hoogeloon, waar we samen bouwen aan een duurzame toekomst! Als familiebedrijf met een lange geschiedenis in de grond-, weg- en waterbouwsector, hebben we een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van vakmanschap, innovatie en betrokkenheid. Bij Van Beers Hoogeloon vormen onze medewerkers de kern van ons succesverhaal. We zijn op zoek naar getalenteerde en gepassioneerde mensen om ons team te versterken, terwijl we blijven groeien en onze visie verwezenlijken.

Scroll naar onder voor onze vacature Vakman GWWOnze werksfeer

Bij Van Beers Hoogeloon willen we dat iedereen zich goed voelt en het beste uit zichzelf kan halen. We houden van teamwork en goede samenwerking. Bij ons draait alles om respect, eerlijkheid en hard werken. We denken graag creatief om slimme oplossingen te vinden voor onze projecten. Dat we collegiaal zijn, vrijdag met z'n allen friet eten en regelmatig op uitje gaan is voor ons heel normaal.

Jouw kans bij ons

Of je nu al ervaring hebt of net begint, we hebben verschillende banen voor allerlei mensen. We helpen je groeien en beter worden in je werk. Als je bij ons komt werken, help je mee aan projecten die steden en natuur mooier maken.

Onze projecten

Bij Van Beers Hoogeloon werken we aan allerlei projecten in Nederland en België. Van waterprojecten tot natuurwerk, we spelen een belangrijke rol in het maken van een betere wereld. Als je bij ons werkt, werk je aan projecten die er echt toe doen.

Werken bij Van Beers Hoogeloon - jouw toekomst

Als je voor ons kiest, kies je voor een spannende en zinvolle carrière. We zoeken altijd nieuwe talenten om ons team te versterken. Doe mee aan onze missie om de wereld een beetje mooier te maken.

Wil je met ons meedoen? Stuur een open sollicitatie naar info@vanbeershoogeloon.nl tnv Martijn Sanders

Vacature: Vakman Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW)

Over Ons:

Bij Van Beers Hoogeloon zijn we gepassioneerd over het creëren van duurzame infrastructuurprojecten die een positieve impact hebben op onze gemeenschappen en het milieu. Als toonaangevend aannemingsbedrijf in de GWW-sector, zijn we op zoek naar een ervaren Vakman GWW om ons team te versterken.

Functieomschrijving:

Als Vakman GWW bij Van Beers Hoogeloon speel je een cruciale rol in het realiseren van diverse projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Je zult betrokken zijn bij verschillende aspecten van deze projecten, waaronder grondverzet, riolering, straatwerk, en andere infrastructurele werkzaamheden. Je werkt nauw samen met een team van professionals en draagt bij aan de kwaliteit en het succes van onze projecten.

Verantwoordelijkheden:

 • Uitvoeren van diverse grond-, weg- en waterbouwwerkzaamheden volgens specificaties en tekeningen.
 • Bedienen van machines en gereedschappen die nodig zijn voor de werkzaamheden.
 • Zorgen voor een veilige werkomgeving en het naleven van alle veiligheidsvoorschriften.
 • Samenwerken met teamleden en communiceren met de voorman om projectdoelen te bereiken.
 • Kwaliteitscontrole uitvoeren om te zorgen voor een hoogwaardige oplevering van projecten.
 • Rapporteren van projectvoortgang en eventuele problemen aan de leidinggevenden.

Kwalificaties:

 • Ervaring als Vakman GWW is een sterke plus.
 • Bekendheid met bouwvoorschriften en veiligheidsrichtlijnen.
 • In staat om zelfstandig en in teamverband te werken.
 • Bereidheid om te reizen naar verschillende projectlocaties.
 • Geldig rijbewijs B (rijbewijs C/E is een voordeel).

Wat Bieden Wij:

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een groeiend bedrijf.
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en training.
 • Een competitief salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een prettige werkomgeving binnen een hecht team.

Solliciteren:

Ben jij een gedreven Vakman GWW die graag bijdraagt aan de realisatie van belangrijke infrastructuurprojecten? Stuur dan je CV en een korte motivatie naar [jouw e-mailadres]. We kijken ernaar uit om van je te horen en je te verwelkomen in ons team.