Werken bij Van Beers Hoogeloon

Werken bij Van Beers Hoogeloon is samen bouwen aan een duurzame toekomst!

Als familiebedrijf met een lange geschiedenis in de GWW sector, hebben we een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van vakmanschap, innovatie en betrokkenheid.

Bij Van Beers zijn onze medewerkers de kern van ons succesverhaal. Samen met een uitgebreid machinepark realiseren onze medewerkers de mooiste projecten in Nederland en Belgie. Van waterbouwprojecten tot natuurwerk, we spelen een belangrijke rol in het maken van een betere wereld. Als je bij ons werkt, werk je aan projecten die er echt toe doen.


Vacatures


•  Vakman Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW)
•  Machinist grond- weg- waterbouw (ervaren of leerling)
•  Vakman grond- weg waterbouw (ervaren of leerling)

Onze werksfeer

Bij Van Beers willen we dat iedereen zich goed voelt en het beste uit zichzelf kan halen. We houden van teamwork en goede samenwerking. Bij ons draait alles om respect, eerlijkheid en hard werken. We denken graag creatief om slimme oplossingen te vinden voor onze projecten. Dat we collegiaal zijn, houden van een geintje en ook regelmatig na werktijd samen plezier maken is voor ons heel normaal.

Jouw toekomst bij ons?

Als we het zo stellen hebben we bijna alles wat we willen. We missen eigenlijk alleen nog jou! Iemand net als ons die houdt van werken op de afwisselende locaties waarbij je aan het eind van de dag een mooi stukje vakwerk achterlaat.

Heb je geen ervaring maar ben je wel gemotiveerd. Geen probleem. Wij hebben het ook moeten leren. Sommige van ons hebben ondertussen meer dan 40 jaar ervaring dus dat komt goed.

Ben jij degene die we missen? Meteen solliciteren dan. Dat kan per telefoon (0497-591843), mail (info@vanbeershoogeloon.nl) of onder het genot van een bak koffie (Broekenseind 6 te Hoogeloon).