Werken bij Van Beers Hoogeloon

Werken bij Van Beers Hoogeloon is samen bouwen aan een duurzame toekomst!

Als familiebedrijf met een lange geschiedenis in de GWW sector, hebben we een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van vakmanschap, innovatie en betrokkenheid.

Bij Van Beers zijn onze medewerkers de kern van ons succesverhaal. Samen met een uitgebreid machinepark realiseren onze medewerkers de mooiste projecten in Nederland en Belgie. Van waterbouwprojecten tot natuurwerk, we spelen een belangrijke rol in het maken van een betere wereld. Als je bij ons werkt, werk je aan projecten die er echt toe doen.

Scroll naar onder voor onze vacature Vakman GWWOnze werksfeer

Bij Van Beers willen we dat iedereen zich goed voelt en het beste uit zichzelf kan halen. We houden van teamwork en goede samenwerking. Bij ons draait alles om respect, eerlijkheid en hard werken. We denken graag creatief om slimme oplossingen te vinden voor onze projecten. Dat we collegiaal zijn, houden van een geintje en ook regelmatig na werktijd samen plezier maken is voor ons heel normaal.

Jouw toekomst bij ons?

Als we het zo stellen hebben we bijna alles wat we willen. We missen eigenlijk alleen nog jou! Iemand net als ons die houdt van werken op de afwisselende locaties waarbij je aan het eind van de dag een mooi stukje vakwerk achterlaat.

Heb je geen ervaring maar ben je wel gemotiveerd. Geen probleem. Wij hebben het ook moeten leren. Sommige van ons hebben ondertussen meer dan 40 jaar ervaring dus dat komt goed.

Ben jij degene die we missen? Meteen solliciteren dan. Dat kan per telefoon (0497-591843), mail (info@vanbeershoogeloon.nl) of onder het genot van een bak koffie (Broekenseind 6 te Hoogeloon).

Vacature: Vakman Grond-, Weg- en Waterbouw (GWW)

Over Ons
Bij Van Beers Hoogeloon zijn we gepassioneerd over het creëren van duurzame infrastructuurprojecten die een positieve impact hebben op onze omgeving en het milieu. Als toonaangevend aannemingsbedrijf in de GWW-sector, zijn we op zoek naar een ervaren Vakman GWW om ons team te versterken.

Functieomschrijving
Als Vakman GWW bij Van Beers Hoogeloon speel je een cruciale rol in het realiseren van diverse projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Je zult betrokken zijn bij verschillende aspecten van deze projecten, waaronder grondverzet, riolering, straatwerk, en andere infrastructurele werkzaamheden. Je werkt nauw samen met een team van professionals en draagt bij aan de kwaliteit en het succes van onze projecten.

Verantwoordelijkheden

 • Uitvoeren van diverse grond-, weg- en waterbouwwerkzaamheden volgens specificaties en tekeningen.
 • Bedienen van machines en gereedschappen die nodig zijn voor de werkzaamheden.
 • Zorgen voor een veilige werkomgeving en het naleven van alle veiligheidsvoorschriften.
 • Samenwerken met teamleden en communiceren met de voorman om projectdoelen te bereiken.
 • Kwaliteitscontrole uitvoeren om te zorgen voor een hoogwaardige oplevering van projecten.
 • Rapporteren van projectvoortgang en eventuele problemen aan de leidinggevenden.

Kwalificaties

 • Ervaring in de GWW is een sterke plus.
 • In staat om zelfstandig en in teamverband te werken.
 • Bereidheid om te reizen naar verschillende projectlocaties.
 • Geldig rijbewijs B (rijbewijs C/E is een voordeel).

Wat bieden wij

 • Een uitdagende en afwisselende functie in een geweldig leuk bedrijf. Dat heb je natuurlijk al door want anders had je deze vacature nooit zo ver doorgelezen.
 • Leuk werk is mooi maar we zorgen uiteraard ook voor een competitief salaris en arbeidsvoorwaarden waar je gelukkig van wordt.
 • Eigen bedrijfswagen VOL met gereedschap want zonder het juiste gereedschap gaat het niet.
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en training zodat je over 10 jaar ook nog uitdaging hebt.
 • Een prettige werkomgeving binnen een hecht team. We zijn geen groot bedrijf waar niemand elkaar kent. We houden van korte lijnen.

Solliciteren

Ben jij die gedreven Vakman GWW die graag bijdraagt aan de realisatie van belangrijke infrastructuurprojecten? Solliciteer dan via 0497-591843 of info@vanbeershoogeloon.nl We kijken ernaar uit om van je te horen en je te verwelkomen in ons team.